OM MIG

Sthlm Eventfoto

Jens Reiterer, frilansande fotograf & grafisk formgivare

Hej, jag heter Jens Reiterer, och är en Stockholmsbaserad fotograf & grafisk formgivare. Sthlm Eventfoto är en del av mitt företag Jens Design Sthlm. Som grafisk formgivare har jag alltid förstått hur viktigt det är med bra bilder inom marknadsföring. Från 2013 började jag därför fokusera mer på fotografering, gick olika kurser och investerade i en hel del utrustning. Jag märkte att jag älskade event- och porträttfotografering.

Fakta om mig

01.


FaKtA 1


Jag är född i Stockholm, men växte upp i Salzburg, Österrike med en svensk mamma och en österrikisk pappa. Jag pratar därmed flytande svenska och tyska. Jag flyttade tillbaka till Sverige för att studera och stannade för gott.

02.


Fakta 2


Jag började plugga på universitet i Innsbruck men flyttade sedan till Sverige för att läsa Grafisk teknik på Högskolan Dalarna. Senare läste jag olika fotokurser samt Foto & Visuell kommunikation på Högskolan i Jönköping.

03.


Fakta 3


Under åren har jag samlat på mig mängder av erfarenhet från att frilansa som event- och porträttfotograf för många olika uppdragsgivare som eventarrangörer, marknadsavdelningar, PR-byråer m.m.

04.


Fakta 4


Precis som med grafisk formgivning och fotografering njuter jag av de enkla sakerna i livet – att träffa vänner, vara med min familj, äta god mat och vara i naturen.

Nöjda kunder
porträttfoto Jens Reiterer
"Bra bilder det blev, fått massa positiv feedback! Kul, utan att vara fixat till sig så löste du det med bra ljus och kamera + konstnärlig känsla."
— Swedish customer
"Thanks for the video earlier, everyone loved it!"
— English customer
"Die Fotos sind einfach nur Klasse! Wir haben diese Momente noch nie so natürlich und lebendig festhalten können."
— German Customer
"Wow, these are fab! Thanks so much, Jens."
— American customer
Tack Jens :) Wow vilka fantastiskt fina kort! Jag vill ha dig till min nästa fest!!!🍾🍾🙌
— Swedish customer
"Ich war sehr zufrieden und habe Sie intern für mögliche zukünftige Videoproduktionen als Alternative zu unserer bisherigen Agentur ins Spiel gebracht."
— German customer
"Thanks for the video earlier, everyone loved it!"
— English customer